ferie frankrig, bolig, lejlighed
Ferielejlighed i syd frankrig i Vence og nær Nice
deutsch | dansk | english | francais | polski
 
  Huset  
  Byen  
  Golfferie  
  Andre aktiviteter  
  Kort  
  Priser  
  Gæstebogen  
  Kontakt  


 

  Maison de l'Ara
  227 Chemin du Baric
  06140 Vence
  Frankrig
  Mobil: 0033 680 409101

 

Byen

Vence er en lille fredelig by centralt beliggende på Cote d'Azur i Sydfrankrig. Ferielejlighedens placeringe er ideel for at udforske området, ca. 15 minutter fra Nice lufthavn og 15 km. fra middelhavet. Ferielejligheden er kun en kort gåtur til Vence centrum.

Vence er en middelalderby, hvor man har bevaret den gamle bymidte, med små krogede gader, fontæner og hyggelige restauranter. Byen har en afslappet ferie stemning, og det er perfekt til en gåtur fra ferielejligheden.

 

 

Hver tirsdag omdannes byens centrum til et traditionelt Provence marked, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Det er bestemt et besøg værd når man bor i vores ferielejlighed.


Tasker, bælter, smykker ...


Kom og gør en god handel i basaren - priserne taler vi om ...

 

 I byen findes mange spændende historiske bygninger. Endvidere kan vi anbefale et besøg i Chapelle du Rosaire, som er udsmykket af Matisse. Fra toppen af Col de Vence (970 m) er der en enestående udsigt til alperne samt ned over bjergene til middelhavet.

 


Her er der flere billeder fra byens marked og de mange boder med lokale specialiteter som er kun få hundrede meter fra vores ferielejlighed.