ferie frankrig, bolig, lejlighed
deutsch | dansk | english | francais | polski
 
  Huset  
  Byen  
  Golfferie  
  Andre aktiviteter  
  Kort  
  Priser  
  Gæstebogen  
  Kontakt  


 

  Maison de l'Ara
  227 Chemin du Baric
  06140 Vence
  Frankrig
  Mobil: 0033 680 409101

 

Andre aktiviteter


Vence er en af de smukkest beliggende byer langs sydkysten i Frankrig. Der er rige muligheder for en ferie med natur, kunst og kultur. Endvidere er der skisportssteder, golfbaner m.v. i nærheden. Mange kunstnere har valgt at slå sig ned i Vence og nabobyen Saint Paul de Vence, bl.a. Cézanne, Chagall og Matisse.

Der er et rigt udvalg af kunstforretninger, potteværksteder osv. Fondation Maegh, et kunstmuseum i verdensklasse beliggende i Saint Paul de Vence, absolut et besøg værd. Det omfatter skulpturpark, udstillingsgallerier, kunstværksteder samt et kunstbibliotek. Fra Maison de l’Ara fører en vandresti direkte til Saint Paul de Vence. Picassomuseet på Cap d’Antibes er også anbefalelsesværdigt.


Er man til shopping er Cannes og Monaco oplagte udflugtsmål. Hver fredag er der kæmpe marked i Ventimiglia (Italien), ca. 60 km. fra Maison l’Ara.

Det franske centrum for parfumefremstilling er Grasse (25 km), hvor man kan besøge fabrikkerne, og endda lave sin helt egen parfume under vejledning af producenternes specialister.

 

Der er gode muligheder for fiskeri, ridning og tennis. Der er endvidere mange golfbaner, ca. 20 indenfor 1 times kørsel. 

 

I Vence er der mange hyggelige restauranter.

Her kan du se vores samling af links til yderligere information om aktiviteter i nærheden af Vence:

www.marineland.fr
www.provenceweb.fr/e/alpmarit/vence/vence.htm
www.beyond.fr/villages/vence.html
www.provenceweb.fr/e/alpmarit/stpaul/stpaul.htm
www.saintpaulweb.net/spw/e_index.html
www.beyond.fr/villages/stpaul.html